[rev_slider_vc alias=”homepage-slider-2″]

Urgjencë 24 Orë

Fillimisht për urgjencat minore për të arritur deri në ditët e sotme ku ky shërbim arrin të menaxhojë me sukses të gjitha rastet që paraqiten duke e bërë këtë shërbim një hallkë kryesore të shtyllave të menaxhimit dhe trajtimit të emergjencave

Departamentet

Spitali Rajonal i Mitrovicës ka 5 departamente mjekësore  për ofrimin e shërbimeve shëndetësore kualitative gjithëpërfshirëse dhe me qasje të barabartë për të gjithë popullatën.

Telefono tani!

Jemi në sherbimin tuaj 24 orë në shtatë ditë të javës, duke ju ofruar kujdes të veqantë për çfardo rasti që ju paraqitet rreth shëndetit tuaj

043 99 77 88
RAPORTI PËR KONTROLLAT
0
RAPORTET E SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE SPITALORE
0
RAPORTET E SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE SPITALORE NË AMBULANCAT SPECIALISTIKE
PUBLIKIME
NË RRJETE SOCIALE