FORMULARI I KONTAKTIT


ADRESA & KONTAKTI


LAGJA BAIR, MITROVICË , KOSOVË

Telefoni Emergjencës: +38643997788
E-Mail: info@spitali-mitrovice.com

https://www.facebook.com/spitalimitrovice

 • U.D.Drejtori Ekzekutiv :

  Dr. Enis Istrefi

  Enis.Istrefi@rks-gov.net

 • Drejtori Operativ :

  Ixhmet.Rexhepi@rks-gov.net

 • Kordinatori i Cilesis së shërbimeve shëndetësore :

  enver.asllani@spitali-mitrovice.com

 • Drejtori Mjeksor :

  Zahir.Musa@rks-gov.net

 • Drejtoresha Infermjeris :

  Rukije.Merovci@rks-gov.net

 • Kryetar i këshillit Profesional :
  Dr. Naser Jashari

  Naser.Jashari@rks-gov.net

 •   Zyrtar për Komunikim me Media   dhe Publikun:
  Nita Mustafa Hakaj

  Nita.Mustafa.Hakaj@rks-gov.net

 • Kryetare e Sindikates:

  lirije.fazliu@spitali-mitrovice.com

Telefonat për komunikim të Spitalit të Përgjithshëm-Mitrovicë
Ambulanca Kirurgjike
049 951 044
Ambulanca Internistike
049 951 045
Ambulanca ORL
049 951 021
Ambulanca Oftalmologji
049 951 020
Ambulanca Gjinekologjike
049 951 090
Ambulanca e Pulmologjisë
049 951 033
Ambulanca Urologjike
049 951 052
Barnatorja
049 951 406
Hemodializa
049 951 419
Reparti Pediatri
049 951 783
Reparti Pulmologji
049 951 420
Reparti Interno
049 951 031
Transfuzioni
049 951 397
Laboratori
049 951 415
Radiologji
049 951 417
Emergjenca
043 99 77 88
Anestezioni
049 951 422
Reparti Kirurgji
049 951 423
Reparti Gjinekologji
049 951 434
Reparti O R L
049 951 412
Reparti I Syve
049 951 407
Reparti Urologji
049 951 418
Reparti Ortopedia
049 951 775
Reparti i Neurologjisë
049 951 411
Sherbimi Teknik
049 951 403
Rrobalarja
049 951 401
Dhoma Ditore
049 951 410
Reparti Fiziatrik
049 951 416
Reparti Infektivës
049 951 409
Reparti i Dermatologjis
049 951 408
Ambulantore Neurologjia
049 951 064
Oksigjenimi
049 951 036
Sigurimi
049 951 402
Pulmologji
049 951 420
Sterilizimi
049 951 404
Patologji
049 951 413
Zyra e Prokurimit
049 951 770
Zyra për Buxhet dhe Financa
049 951 753
Asistente Administrative e Drejtorit Ekzekutiv
+383 49 951458
Zyrja e Drejtorit Operativ
+38128530810